26 Mart 2019 Salı

Vibrasyonlu El Mastarı


Vibrasyonlu el mastarı dökülecek olan betonun pürüzleme işlemlerine başlamadan önce yüzey düzeltme işlemlerine başlanması gereklidir. Küçük alanların yüzeylerin ve düzeltilmesi işleminde mala kullanılabilir. Fakat büyük alanlarda vibrasyonlu el mastarı kullanılabilir.Sonrasında ise gerekli olursa perdah makinesi ile devam edilir. Vibrasyonlu el mastarı kullanımı için tek bir kişi yeterlidir. Beton yüzeylerin düzleme işlemleri beton dökümü yönünde yapılmalıdır.

Vibrasyonlu El Mastarı Uygulaması

Vibrasyonlu el mastarı betonun yüzeyini bitirme ve düzeltme işlemleri uygulanır. Beton düzeltme işlemlerinde kullanılan vibrasyonlu el mastar uygulaması kolay şekilde uygulanmaktadır.

Mastar çeşitleri farklı beton uygulamalarında kullanılırlar.Hava sürüklenmiş betonlarda kullanılan alüminyum ve magnezyum alaşımlardan yapılmış metallerden yapılmış olmalıdır. Yüzeyi geniş alanlarda çift kollu vibrasyonlu mastarlar kullanılır. Beton mastar uygulamalarında elektrikli el mastarı 220 Volt motoru ile mükemmel performans sağlar.
Mastar uygulama işleminde dikkat edilmesi gereken beton yüzeyinde su, çimento karışımının düzgünlüğünü sağlamaya yardımcı olmasıdır. 


25 Mart 2019 Pazartesi

Manuel İstif Makineleri İle Zamandan Tasarruf Edin


Manuel istif makineleri yük taşımak ve paketlenmiş yükleri istif yapmak için kullanılan araçlardır. Manuel olarak kullanıcının yaya olarak kullandığı modellerin yanı sıra akülü manuel istif makineleri de bulunur.

Depo, fabrika veya stoklama ile ile ilgili olan her iş alanında kullanılan manuel istif makineleri çelik gövdeleri ile oldukça dayanıklı makinelerdir. 1500 kg taşıma kapasitesi bulunan manuel istif makineleri güçlü motoru sayesinde en zorlu işleri kolaylıkla halleder.
Bu makineler farklı palet tiplerini kullanma yeteneğine sahip olmakla birlikte yerden tasarruf sağlamak ve verimliliği arttırmak için planlanmıştır.
Öncelikle istif yapmanın yanı sıra yük indirme ve bindirme alanlarında da zamandan tasarruf sağlayan kaliteli araçlardır.

Manuel İstif Makineleri Özellikleri

Manuel istif makinelerinin sürüş platformu kullanıcıya konforlu bir kullanım sağlar. Frenleme sistemi oldukça etkilidir. Ürünlerin güvenli istiflenmesi hafif kumandası ile oldukça kolay bir hale gelmektedir.
Manuel istif makineleri ürünlerin raflara stoklanmasını tır veya kamyondan mal indirme ve bindirme amacına hizmet etse de geniş bir kullanım alanına sahiptir.

Ayakta kullanılan bu manuel istif makineleri 1500 kg taşıma kapasitesine sahiptir. Akülü olarak çalışan manuel istif makineleri ile iş zamanından ve insan gücünden tasarruf ederek işlerinizi en kısa sürede bitirmenizi sağlar. Güvenli bir istifleme için manuel istif makineleri.

21 Mart 2019 Perşembe

Sıcacık Mekanlar İçin Sanayi Tipi Isıtıcılar



Sanayi tipi elektrikli ısıtıcılar iç mekanların ısıtılması için kullanılırlar. Atölye, inşaat, cafe, restoran, depo, üretim yerleri, fabrikalar ve seralar için sıklıkla tercih edilen sanayi tipi ısıtıcılar bir çok alanın ısıtılmasında kolaylık sağlıyor.
Sanayi tipi ısıtıcılar elektrikle 40KW ısıtma kapasitesine sahiptirler. Patlamaya karşı korumalı olan bu tip ısıtıcılar fabrika ve seralar için oldukça idealdir.
Cazip fiyatlı olan bu ısıtıcılar geniş alanların ısıtılması için en ideal çözümlerden biridir. Elektrikli olmalarının yanı sıra mazotlu olan seçenekleri de bulunan sanayi tipi ısıtıcılar tarım alanları, bina, çadır ve depoların ısıtılması için kullanılırlar.Bu ısıtıcılar 20KW'den başlayarak 10KW'ye kadar çıkabilen farklı özelliklerde olabilir.

Sanayi Tipi Isıtıcılar Nerelerde Kullanılırlar?

Sanayi tipi ısıtıcıların kullanım alanları özelliklerine göre değişiklik gösterse de genel kullanım alanları aşağıdaki gibidir;
  • Fabrika ve atölyeler
  • Otopark gibi kapalı alanlar
  • Şantiyeler
  • Açık olan alan ısıtmalarında
  • Kapısı açık kalma zorunda olan alanların ısıtılmasında
  • Araç bakım ve servis istasyonları
  • Havalimanı
  • Cami gibi ibadet yerleri
  • Hayvan çiftlikleri
  • Seralar
  • Eğlence merkezleri ve çadır alanların ısıtılmasında
  • Spor salonu ve havuzlar
  • Hızlı şekilde ısıtılması gereken alanlar
Ve daha bir çok alanda kullanılan sanayi tipi ısıtıcılar soğuk havalarda ısınma ve sıcaklık ayarını  kontrol etmek için en uygun modellerden oluşur.

20 Mart 2019 Çarşamba

İnşaat Alanlarında Büyük Yardımcınız Vibrasyonlu Mastarlar


Büyük yada küçük inşaat işlerinizde iş yükünden ve zamandan tasarruf mu etmek istiyorsunuz? Sizler için en iyi çözümler hafif inşaat makineleri sektüründe yer alıyor. Özellikle beton işlemlerinde sıklıkla kullanılan ve başarılı işlere imza atan vibrasyonlu mastar makineleri hakkında kısaca bilgi vermek isterim.

Vibrasyonlu Mastarlar Ne İşe Yarar?

Vibrasyonlu mastarlar inşaat alanlarında her türlü beton işlemlerinde kullanılan basit yapıdaki makinelerdir. Sizler için vibrasyonlu mastar makinelerinin ne iş yaptığını kısaca anlatacağım; beton zeminlerde dağıtma, sıyırma ve sıkıştırma sürecini aynı anda yaparlar. Kullanımları oldukça kolaydır ve hafif olmalarından dolayı taşınabilirdir.Vibrasyonlu mastar makineleri için firmalardan bilgi ve fiyat alabilirsiniz.

Vibrasyonlu Mastar Makineleri Özellikleri


Vibrasyonlu mastar makineleri dökülmüş olan betonun düzeltilmesinden önce pürüzsüz şekilde düzeltilmesi gereklidir. Büyük alanların düzeltilmesi için vibrasyonlu el mastarları kullanımı zamandan ve insan yükünden tasarruf sağlamaktadır.
Mastar uygulamalarında dikkat edilmesi gereken konu beton yüzeyindeki su ve çimento karışımın düzgün olmasıdır.  
Beton düzleme işlemi döküm yönünde yapılmalıdır. Beton dökümünden sonra ise kalıba yerleşmiş ve sıkıştırılmış betonun yüzeyinde bulunan çukur kısımlardan kurtulmak için yüzen el mastarı kullanılmalıdır. beton işlemlerine kolaylık için vibrasyonlu mastar çeşitleri büyük kolaylık sağlar. her geçen yıl inşaat alanlarında işlemleri kolaylaştırmak ve düzgün yapılması için bu tarz hafif inşaat makineleri geliştirilmektedir. Bu makineler aynı zamanda sağlam yapılar için oldukça önemlidir.